concert Black Knight | P60 Amstelveen [8 september 2017]

dubbel feest

Soms is het gewoon heel fijn om samen met andere fotografen, beginnend en gevorderd, beelden te framen. Die kans kreeg ik op vrijdag 8 en dinsdag 12 september tijdens de masterclass door Arkady Mitnik. Een fantastische fotograaf. Als mens. En zijn foto’s.

Bijzonder ook nu weer om te zien hoe andere mensen naar iets kijken en hoe ze dat op de foto zetten. Maar ook: wat vinden anderen van jouw foto’s. Waar kun je zelf nog in verbeteren en wat moet je vooral vasthouden. Iedereen heeft zijn eigen stijl, da’s weer duidelijk geworden.

het concert

Dat was het voorprogramma van de cd-presentatie van een andere band. Wij hadden het geluk Black Knight en hun publiek te mogen framen. Sorry guys, dit is niet mijn muziek, maar ik kan Zo Genieten van de passie van deze muzikanten en hun fans.

vervolg

Arkady fotografeert niet alleen jazz musici, maar organiseert ook zeer regelmatig jazzconcerten in Amstelveen, Jazz @IL. Zondag 1 oktober is er een bijzonder concert van Nazgulya Shukaeva Trio. Hoe fijn: deze mag ik fotograferen. Dankbaar!

geef een reactie