bedrijfsreportage

Je staat er eigenlijk vaak niet bij stil hoeveel er binnen je bedrijf gebeurt. Met hoeveel enthousiasme en passie. Hoeveel verschillende activiteiten. Met hoeveel mensen. Hoe waardevol is het om dat vast te laten leggen door de ogen van iemand anders.

Je kunt deze beelden gebruiken voor je website of brochure bijvoorbeeld. Maar ook op social media om jouw klanten te laten zien wat een mooie onderneming je hebt.

Ik zou zeggen: laat eens foto’s maken!

Onderstaande foto’s zijn enkele foto’s uit de bedrijfsreportage voor De Graaf Groep Afvalverwerking in Purmerend. Op deze locatie vindt de afvalinzameling en -scheiding plaats, waarna het afval wordt getransporteerd naar diverse recyclingbedrijven. Hier wordt het afval gebruikt als grondstof voor heel veel verschillende producten voor de consumenten- en zakelijke markt.

Daarnaast zijn ze al vier jaar bezig met de ontmanteling van een warmtekrachtcentrale. Langzamerhand zie je de grootsheid van de hal weer ontstaan. En de grote centrale opgedeeld worden in kleinere delen. Althans, klein? Ook die onderdelen kunnen nog groot en nauwelijks te vervoeren zijn. Maar tot nu toe is voor iedere uitdaging een oplossing gevonden.